Interventie

Vaak kom ik binnen als de koers gewijzigd moet worden omdat de organisatie niet meer weet hoe het (project) verder moet. Er is behoefte aan iemand die een ontspoord project daadkrachtig terug op de rails zet en vertrouwen en rust uitstraalt. Iemand die een duidelijk koers uitzet en die op een heldere en logische manier kan duiden. Tevens klankbord; discreet, objectief en onafhankelijk. Iemand met wie u in vertrouwen uw zorgen kunt delen en die achter u staat en u ontzorgt. Die met goede adviezen komt maar ook de handen uit de mouwen steekt om van het project alsnog een succes te maken. Daarna weer weggaat en u de credits gunt.

Ik geloof niet dat een harde interventie veel uithaalt. Juist de zachte interventies maken het verschil: uw medewerkers kennis en ervaring laten opdoen, ze motiveren en leren hoe het ook anders kan zodat ze een volgende keer een ander besluit nemen.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden indien u hierover van gedachten wilt wisselen. Dit is gratis en verplicht u tot niets en levert u nieuwe inspiratie en inzichten op!