Mijlpaal

In de Aanbesteding ICT-diensten van de Stichting Halt is op 13 maart 2018 een belangrijke mijlpaal behaald. Halt heeft een overeenkomst getekend voor de levering van ICT-diensten voor de komende vier jaar (met optie op verlengen). We hebben gekozen voor een aanbesteding op basis van Best Value Procurement (BVP) of Prestatie-inkoop. Dit is een inkoopmethodiek waarbij de inschrijvingen worden gewaardeerd volgens het principe dat de meeste waarde moet worden verkregen voor de laagste prijs.

Bij Best Value-projecten neemt de opdrachtnemer het voortouw, zodat zijn expertise optimaal wordt benut. We vertrouwen op zijn vakkennis en geven hem dan ook de ruimte om een project naar eigen inzicht uit te voeren. Zo behalen we een zo goed mogelijk resultaat voor beide partijen (‘win-win’).

De belangrijkste kenmerken van Best Value

Voor opdrachtnemer: meer mogelijkheden om zich te onderscheiden van concurrenten en minder kosten in de aanbestedingsfase.

Voor opdrachtgever: minder kosten en meer kwaliteit, zonder dat we iedere stap van de opdrachtnemer moeten controleren.

Wilt u meer weten over aanbesteden via BVP of inschrijven op een BVP aanbesteding? Ik vertel u graag meer, per mail, telefoon of tijdens een afspraak. Laat mij weten wat uw vraag of verzoek is, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook zelf contact met mij opnemen via 06 – 1334 5753 of info@marcelensing.nl